Annijssnoepjes in verschillende smaken

In 1789 zijn 5 monniken in een oud klooster in Bourgondië gestart met het maken van deze snoepjes. Deze verfrissende snoepjes zijn gemaakt van anijs. De anijszaden worden o.a. geoogst in Spanje, Tunesië Turkije en Syrië. Er is 15 dagen voor nodig om het anijszaadje te transformeren naar een snoepje. Er zijn een 6-tal smaken bestaande uit viooltjes, origineel, dropsmaak, munt, citroen en rozensmaak. Het is altijd een verassing welke smaak in jouw snackbox zal zitten.

Inhoud, 18 gram

  Per 100 (g)
Energie 1658 kJ / 396 kcal
Vetten 0,1 g

Koolhydraten

waarvan suikers

98,8 g

98 g

Vezels 0 g
Eiwitten 0,1 g
Zout 0 g

Gemaakt in Frankrijk, Anis de L'Abbaye de Flavingny

Waarschuwing, niet op bijten.