Betaal- en verzendmethoden methoden

Wij leveren ook naar Duitsland en België. Hier zijn vaak wel verzendkosten van toepassing.

Helaas hebben wij onze minimale bestelling en tarieven moeten aanpassen door verhoging en onverwachtse piektoeslagen door PostNL

Betaalmethode 

Betalingen vinden plaats met iDEAL en diverse creditkaart. Voor betaling met een creditkaarten worden kosten in rekening gebracht, mits aan een minimaal bedrag besteed is. Afhankelijk van de kaart bepaald de kosten. Dit zijn kosten die bij ons ook extra in rekening worden gebracht.

Bij abonnementen zal de eerste betaling via iDEAL gaan en alle volgende betalingen met SEPA (automatische afschrijving). Mocht er iets mis zijn gegaan met de automatische afschrijving zullen wij u dit via de mail laten weten.

 

Verzendmethoden en - kosten

De verzendmethoden kunnen variëren afhankelijk van de keuze box en het bezorgadres.

Bij de verwerking van je aankoop laten wij je de beschikbare verzendmethoden (thuis bezorgd, ophaalpunt afhalen PostNL of ophalen op onze locatie) en de eventuele kosten van de verzendmethode zien.

 

Bezorging thuis Nederland

Bij het bestellen van de snackkosten zijn de verzendkosten voor de brievenbus boxen vanaf €15 gratis. Bij het bestellen van non-food en producten en grotere boxen onder de €25 zijn de verzendkosten kosten niet gratis, maar zijn afhankelijk van het te bestellen product. 

 

Afhaalpunt

Bij het bestellen van de snackboxen zijn de verzendkosten voor de brievenbus boxen boven de €15 gratis. Bij het bestellen van non-food, losse producten en grotere boxen onder de €25 zijn de verzendkosten kosten niet gratis, maar zijn afhankelijk van het te bestellen product. E

Wij tonen je de mogelijke afhaalpunten op het moment van aankoop. Onthoud dat je een legitimatiebewijs moet tonen als je de bestelling ophaalt.

Houd er rekening mee dat voor 15:00 uur besteld het meestal de volgende werkdag wordt bezorgd.

 

Bestellingstatus

Je ontvangt updates over de bestelling status per e-mail. Je hebt ook toegang tot deze informatie in het deel "Mijn account". 

 

Bezorging België en Duitsland (betaald/gratis)

Voor België en Duitsland zijn verzendkosten altijd van toepassing. Tenzij de bestelling naar één adres meer dan €50 bedraagt. 

Bezorging Spanje (betaald/gratis)

Voor Spanje zijn verzendkosten altijd van toepassing. Tenzij de bestelling naar één adres meer dan €300 bedraagt. Dan zijn de verzendkosten voor een normaal pakket gratis.

Voorbehoud

DitMagIkEten.nl probeert overal te bezorgen. Door omstandigheden kunnen er restricties zijn voor jouw bezorgadres. Dit koppelen wij z.s.m. naar u terug.

 

Verzonden bestellingen 

Het is mogelijk dat je een deel levering ontvangt. In dat geval laten wij jou per e-mail weten wanneer je welke artikelen zult ontvangen.