Over ons

Iedereen lekker snacken

Als je geniet van lekker eten en vanwege omstandigheden niet alles meer mag eten om gezond te blijven, heb je een grote uitdaging om lekker te snacken. Dit ondervond Manuela zelf. Ook familie, vrienden en collega's vroegen zich steeds af wat zij dan wel mocht eten. Uit nieuwsgierigheid is zij eerst gaan onderzoeken welke problemen andere voedselallergenen ondervonden. Ja voedselallergenen is de verzamelnaam voor iedereen die iets uit het voedsel niet kunnen verdragen. Zij kunnen er vreselijk ziek van worden. Zelf weet ze dat ze uiteindelijk wel weer gluten mag eten als haar darm hersteld is. Maar juist voor die andere en hun directe omgeving wil zij het gemakkelijk, betrouwbaar, maar vooral ook smaakvol maken.

Daarom zijn wij gaan onderzoeken welke producten betrouwbaar, smaakvol en verantwoord snacken er te verkrijgen zijn. De zoektocht leverde al gelijk zoveel leuke producten op dat wij dit zijn gaan aanbieden in de vorm van een box in verschillende uitvoeringen. Want iedereen moet lekker kunnen snacken vinden wij. Maar ook zelf een box samenstellen is een mogelijkheid.

 

Gluten- en lactosevrij

Onze snacks moeten in eerste instantie en glutenvrij en lactosevrij zijn. Wij streven ernaar om voedselallergenen zoveel mogelijk te vermijden. Om snacken ook verantwoord te maken streven wij er ook naar om die producten te zoeken die geen of weinig toegevoegde suikers bevatten.

 

Betrouwbaar snacken

Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat de producten betrouwbaar zijn, kopen wij geen producten in die kruisbestuiving kunnen hebben ondergaan. De gezondheid van onze Snackers staat bovenaan. Bij elke nieuwe batch onderzoeken wij opnieuw de etiketten goed. Want ook weten wij inmiddels dat een product, welke eerst geen voedselallergeen dan wel een kruisbestuiving bevatte, het zomaar ineens wel zou kunnen bevatten.