Proefpakket - 0% cocktails

€10,44 €9,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Bestellingen boven de €25,00, worden gratis bezorgd

Klanten zijn positief verrast met het pakket en de persoonlijke aandacht ervoor

 

Proefpakket, 0% cocktails

Het proefpakket bestaat uit de volgende 0% cocktails: De klassieke G&T, de Pink G&T, Mojiti, Cosmopolitan en Italian Spritz.

De klassieke Gin & Tonic is een tijdloze favoriet. De geur- en smaaktonen van jeneverbes zijn meesterlijk vermengd met een unieke mix van plantaardige ingrediënten om een dorstlessende frisheid te leveren, met kinine beet en een Citrus twist. Vrij van kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen. 100% glutenvrij, Vegan en maar 55 calorieën per flesje. 

Serveertips: Giet de G&T over ijs in een glas en garneer met een schijfje verse citroen of limoen.

De Pink Gin Tonic barst van de fruitsmaak. Met natuurlijk gemengde framboos en lavendel als aanvulling op de traditionele jeneverbes, heeft de Highball Pink Gin Tonic de frisheid en de smaak van Classic met de kleur en zachte zoetheid van de perfecte dorstlessende zomerdrank, en ook nog eens alcoholvrij. Vrij van kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen. 100% glutenvrij, Vegan en maar 73 calorieën per flesje. 

Serveertips: Giet het over ijs in een glas en garneer het zomerse drankje met een schijfje verse limoen.

Een Mojito van rum, limoen en warrige munt is de traditionele Cubaanse cocktail. De Highball Mojito gebruikt Agave nectar voor heerlijke natuurlijke zoetheid, gecombineerd met pittige citrus van de verse limoen, en een warme rum smaak voor een frisse, dorstlessende en verfijnde cocktail. Ook nog eens alcoholvrij. Vrij van kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen. 100% glutenvrij en maar 83 calorieën per flesje.

Serveertips: Giet het over ijs in een glas en garneer met limoen en een takje verse munt. 

De beroemde Cosmopolitan van wodka, triple-sec, cranberry en limoen is altijd een perfecte combinatie. De handgemaakte cocktail maakt gebruik van agave nectar om de zachte, zoete maar toch scherpe Cosmo-smaak te leveren. Verfijnd en opbeurend in gelijke mate en ook nog eens alcoholvrij. Vrij van kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen. 100% glutenvrij en maar 75 calorieën per flesje. 

Serveertips: Serveer het drankje rechtop in een glas en garneer met een sinaasappelschil

Italian Spritz is al meer dan 200 jaar een favoriete Italiaanse cocktail in de bars van Venetië. De handgemaakte Highball Spritz met Italiaanse bitters en weelderige sinaasappel levert de perfecte bitterzoete smaak van het origineel met verfijning en stijl; positief alcoholvrij.

Serveertips: Giet over ijs en garneer met een schijfje bloedsinaasappel.

Leuk om te combineren met een box naar keuze m.u.v. de boxen bestemd voor kinderen.

Inhoud, 250ml per flesje


Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, Highball drinks

0 sterren op basis van 0 beoordelingen