Zotter Chocolate Hand-scooped White wine BIO

€3,95
Artikelnummer: 10005
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Chocolade reep Zotter Hand-scooped White wine BIO


Witte wijn uit Zotter's eigen wijngaarden in het Stiermarkse Vulkanland - genoemd naar de overblijfselen van oude vulkanen, waar de nieuwe biologische witte wijndruif 'Muscaris' gedijt. De wijngaarden maken deel uit van de Eetbare Dierentuin en bevind zich in de regio Sennkogel en Edelsgraben. Geperst in de gerenommeerde Silberberg Academie voor Wijnbouw, vloeit de wijn over in een chocolade ganache gemaakt van witte chocolade, een vleugje caramel couverture, een beetje grappa en verfrissende verjus. Daaraan toegevoegd zijn enkele dronken rozijnen die eerder een bad in de witte wijn hebben genomen, evenals een laag zoete melkchocolade met een cacaogehalte van 40%.

Inhoud 70 gram

Bevat alcohol

  Per 100 (g)
Energie 2193kJ/ 529 kcal
Vetten  34 g
waarvan verzadigde vetten 21 g

Koolhydraten

waarvan suikers

47 g

43 g

Proteïnen 5,5 g
Zout 0,24 g

 

Gemaakt in Oostenrijk

Ingrediënten:Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, FULL CREAM MELKPOEDER, zetmeelsiroop, Muscaris witte wijn (bevat SULFIETEN), cacaomassa*, MAGER MELKPOEDER, BOTER, grappa, rozijnen, gekarameliseerd MELKPOEDER (MAGER MELKPOEDER, suiker), ZOET WEIPOEDER, verjus -sap van groene druiven, hele rietsuiker*, emulgator: SOJA LECITHINE, vanillepoeder, zout, kaneel*, piment Cacao (cacaomassa en cacaoboter): minimaal 40% in de Mountain Milk Chocolate

* fairtrade, fairtrade-gehalte in totaal: 61%
° uit gecontroleerde biologische teelt
Volle melkpoeder van Bio vom Berg, biologische boeren uit Tirol.
Kan sporen bevatten van alle soorten noten, pinda's, eieren en sesam.

Glutenvrij


Met de hand samengestelde chocolade reep

The Original. Verkrijgbaar in 30 varianten, met of zonder alcohol. Hand-scooped is een mix van inventiviteit en handwerk. De hand samengestelde chocolade zijn gevulde repen. De vullingen worden in lagen op lange banen uitgespreid. Tijdens dit proces worden tot 6 verschillende lagen gecombineerd en rondom bedekt met chocolade. Door verschillende ingrediënten zoals marsepein en kersenbrandewijn te combineren, ontstaat er altijd iets nieuws - idealiter een smaakexplosie. Dankzij de prachtige composities van smaak en hun unieke ontwerp zijn de hand samengestelde chocolade een cult geworden.
Met de hand samengestelde chocolade worden laag voor laag gemaakt.
Josef Zotter vond de met de hand samengestelde chocolade uit, die met de hand in lagen is opgebouwd. Het staat ook voor de innovatie en creativiteit die inherent zijn aan hand samengestelde chocoladerepen. Een meesterlijke combinatie van ingrediënten levert een grote verscheidenheid aan bijzonder originele chocolaatjes op. Zotter's bean to bar chocolade, in eigen huis gemaakt, wordt uitgespreid en zeer dun uitgerold op 15 meter lange banen, terwijl tegelijkertijd diverse fijne vullingen en ganaches worden bereid met meer dan 400 biologische ingrediënten. Zodra de chocolade is afgekoeld, wordt deze overgoten met de vulling. Voordat de volgende laag wordt aangebracht, moet deze rusten. Afhankelijk van het recept wordt dit proces meerdere keren herhaald. Soms worden geroosterde noten, in rum gedrenkte rozijnen of fruitige chocoladevlokken over de lagen verspreid. Ten slotte wordt een dunne chocoladelaag uitgesmeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen