Zotter Chocolate Hand-scooped Whiskey BIO

€3,95
Artikelnummer: 10006
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Chocolade reep Zotter Hand-scooped Whiskey BIO


Elegant en dominant: de Stiermarkse whisky van David Gölles maakt een behoorlijke entree in een ganache van pure chocolade omhuld met nog meer pure chocolade. Een elegante, intense whisky gedistilleerd in 2012 uit regionale spelt en gerijpte eikenhouten vaten, met een mooie kruiden en verfijnde tonen van graan in de mond. De perfecte chocoladebuzzer.

Inhoud 70 gram

Bevat alcohol

  Per 100 (g)
Energie 2180kJ/ 524 kcal
Vetten  35 g
waarvan verzadigde vetten 21 g

Koolhydraten

waarvan suikers

38 g

32 g

Proteïnen 6,3 g
Zout 0,22 g

 

Gemaakt in Oostenrijk

Ingrediënten: Cacaomassa*, Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, Whiskey, zetmeelsiroop, BOTER, FULL CREAM MELKPOEDER, MELK, MAGER MELKPOEDER, zout, emulgator: SOJA LECITHINE, vanillepoeder 

Cacao (cacaomassa en cacaoboter): minimaal 60% in de Noble bitter Chocolate

* fairtrade, fairtrade-gehalte in totaal: 77%
° uit gecontroleerde biologische teelt
Volle melkpoeder van Bio vom Berg, biologische boeren uit Tirol.
Kan sporen bevatten van alle soorten noten, pinda's, eieren en sesam.

Glutenvrij


Met de hand samengestelde chocolade reep

The Original. Verkrijgbaar in 30 varianten, met of zonder alcohol. Hand-scooped is een mix van inventiviteit en handwerk. De hand samengestelde chocolade zijn gevulde repen. De vullingen worden in lagen op lange banen uitgespreid. Tijdens dit proces worden tot 6 verschillende lagen gecombineerd en rondom bedekt met chocolade. Door verschillende ingrediënten zoals marsepein en kersenbrandewijn te combineren, ontstaat er altijd iets nieuws - idealiter een smaakexplosie. Dankzij de prachtige composities van smaak en hun unieke ontwerp zijn de hand samengestelde chocolade een cult geworden.
Met de hand samengestelde chocolade worden laag voor laag gemaakt.
Josef Zotter vond de met de hand samengestelde chocolade uit, die met de hand in lagen is opgebouwd. Het staat ook voor de innovatie en creativiteit die inherent zijn aan hand samengestelde chocoladerepen. Een meesterlijke combinatie van ingrediënten levert een grote verscheidenheid aan bijzonder originele chocolaatjes op. Zotter's bean to bar chocolade, in eigen huis gemaakt, wordt uitgespreid en zeer dun uitgerold op 15 meter lange banen, terwijl tegelijkertijd diverse fijne vullingen en ganaches worden bereid met meer dan 400 biologische ingrediënten. Zodra de chocolade is afgekoeld, wordt deze overgoten met de vulling. Voordat de volgende laag wordt aangebracht, moet deze rusten. Afhankelijk van het recept wordt dit proces meerdere keren herhaald. Soms worden geroosterde noten, in rum gedrenkte rozijnen of fruitige chocoladevlokken over de lagen verspreid. Ten slotte wordt een dunne chocoladelaag uitgesmeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen