Zotter Chocolate Hand-scooped Marc de Champagne + Raspberries BIO

€3,95
Artikelnummer: 10004
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Chocolade reep Zotter Hand-scooped Marc de Champagne + raspberries BIO

Pure chocolade met een cacaogehalte van 70%, gevuld met een chocoladeganache en verrijkt met het beste champagnedistillaat van Fleury. Het gaat vergezeld van een fruitig-roze frambozenganache, zijn zeer verfijnde bessensmaak en verbluffende kleur die volledig natuurlijk is afgeleid van frambozen.

Inhoud 70 gram

Bevat alcohol

  Per 100 (g)
Energie 2050kJ/ 487 kcal
Vetten  33 g
waarvan verzadigde vetten 20 g

Koolhydraten

waarvan suikers

36 g

29 g

Proteïnen 8 g
Zout 0,23 g

 

Gemaakt in Oostenrijk

Ingrediënten: Cacaomassa*, Ruwe rietsuiker*, MELK, rijsstroop, Marc de Champagne, frambozen, gedroogde frambozen, BOTER, MAGER MELKPOEDER, frambozenpoeder, FULL CREAM MELKPOEDER, emulgator: SOJA LECITHINE, gedroogde bosbessen, zout, citroenpoeder (citroensapconcentraat, maiszetmeel, suiker), vanillepoeder 

Cacao (cacaomassa en cacaoboter): minimaal 70% in de Noble bitter Chocolate

* fairtrade, fairtrade-gehalte in totaal: 74%
° uit gecontroleerde biologische teelt
Volle melkpoeder van Bio vom Berg, biologische boeren uit Tirol.
Kan sporen bevatten van alle soorten noten, pinda's, eieren en sesam.

Glutenvrij


Met de hand samengestelde chocolade reep

The Original. Verkrijgbaar in 30 varianten, met of zonder alcohol. Hand-scooped is een mix van inventiviteit en handwerk. De hand samengestelde chocolade zijn gevulde repen. De vullingen worden in lagen op lange banen uitgespreid. Tijdens dit proces worden tot 6 verschillende lagen gecombineerd en rondom bedekt met chocolade. Door verschillende ingrediënten zoals marsepein en kersenbrandewijn te combineren, ontstaat er altijd iets nieuws - idealiter een smaakexplosie. Dankzij de prachtige composities van smaak en hun unieke ontwerp zijn de hand samengestelde chocolade een cult geworden.
Met de hand samengestelde chocolade worden laag voor laag gemaakt.
Josef Zotter vond de met de hand samengestelde chocolade uit, die met de hand in lagen is opgebouwd. Het staat ook voor de innovatie en creativiteit die inherent zijn aan hand samengestelde chocoladerepen. Een meesterlijke combinatie van ingrediënten levert een grote verscheidenheid aan bijzonder originele chocolaatjes op. Zotter's bean to bar chocolade, in eigen huis gemaakt, wordt uitgespreid en zeer dun uitgerold op 15 meter lange banen, terwijl tegelijkertijd diverse fijne vullingen en ganaches worden bereid met meer dan 400 biologische ingrediënten. Zodra de chocolade is afgekoeld, wordt deze overgoten met de vulling. Voordat de volgende laag wordt aangebracht, moet deze rusten. Afhankelijk van het recept wordt dit proces meerdere keren herhaald. Soms worden geroosterde noten, in rum gedrenkte rozijnen of fruitige chocoladevlokken over de lagen verspreid. Ten slotte wordt een dunne chocoladelaag uitgesmeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen