Ik ben rijk, want ik ben gezond!

  • Geplaatst op
  • Door Manuela
  • 0
Ik ben rijk, want ik ben gezond!

Gezondheid is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Een genetische bepaling , levensstijl of andere oorzaken bepalen hoe gezond jij bent. Zelf riep ik altijd tegen mijn kinderen "wij zijn rijk, want wij zijn gezond". In het najaar van 2019 werd ik echter goed ziek. Om beter te worden was o.a. het advies koolhydraatarm eten en glutenvrij. De uitdaging was begonnen.

Wat voorheen zo vanzelfsprekend leek, was ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Lekker uit eten, de boodschappenkar volladen, op vakantie gaan, feestjes en borrels, traktaties op het werk (ja zelfs toen ik als werkgever voor mijn collega's en mijzelf op zoek was naar een leuk kerstpakket), even aanwippen bij vrienden ..... Niet alleen ikzelf, maar mijn hele directe omgeving kreeg ermee te maken. Natuurlijk kon ik gewoon nee zeggen als er iets voor mijn neus gehouden werd, maar uitstralen dat je een saaie piet bent die niets lust of wil, dat wilde ik ook niet. Dus nam ik vaak zelf wat mee. Maar dan ken je mijn familie en vrienden niet. Die willen graag hun best doen om ook voor mij lekkere dingen (glutenvrij en bij voorkeur geen toegevoegde suikers) in huis te halen. En daar begon mijn idee.

 

Dit moest simpeler kunnen. Geen uren op internet struinen of potjes en zakjes draaien in de winkel. Dat laatste is trouwens erg irritant als je leesbril nog thuis ligt kan ik je verklappen :-). Omdat ik lichamelijk even niet in staat was om mijn werk te doen, ben ik mij gaan oriënteren op smaakvolle, betrouwbare producten. En daarbij vind ik het tevens belangrijk dat het makkelijk te bestellen moet zijn. Wallah het idee van de webshop was geboren. 

 

Wat is rijkdom nu voor mij? Iets negatiefs (mijn gezondheid) omzetten naar iets positiefs. Het pad naar deze webshop gaf mij veel energie. Het idee dat ik heel veel voedselallergenen en hun vrienden en familie kan helpen door het makkelijker te maken. Glutenvrije en lactose vrije producten, ja die zijn er echt. En..... even zoeken, maar ook nog smaakvol.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.