De Corona crisis

 • Geplaatst op
 • Door Manuela
 • 2
De Corona crisis

Daar zit je dan. In oktober 2019 al besloten dat je eind maart 2020 een webshop gaat starten met gluten- en lactosevrije snackboxen. Met respect voor alle getroffen personen en medewerkers die in welke rol dan ook strijden tegen Corona virus. Ondernemers die in welke branche dan ook getroffen worden door deze virus. Zelf ben ik er ook zo een. Wij zijn een dienstverlener bij bedrijven op de werkvloer. De één na de ander zegt, terecht, af. Maar ook waren mijn collega's al druk bezig in de eindfase met het opzetten van de webshop....

En dan gaat je geweten spelen en deel je dit met de mensen waar je het eigenlijk voor gaat doen. Wij stellen het uit had ik gezegd. Maar nee, juist deze mensen gaven aan behoefte te hebben aan het online kunnen bestellen van hun voeding waaronder snacks. Gluten- en lactosevrij.

Wij gaan door. Met nog één week te gaan. De teamleden werken allen vanuit huis. Overleg gaat via de telefoon. Maar één persoon op de locatie om de voorbereidingen daar te doen. Wij werken nog maar een paar maanden met elkaar, maar wat een teamspirit. Zelfs op afstand kan je dat voelen. Trots dat ik met deze kanjers mag werken.

Een openingsreceptie zal er nu niet inzitten, maar er borrelen allerlei digitale ideeën op bij mijn collega's. Wij gaan het zien. Maar 1 april 2020 is een feit. Vanaf die dag kunnen de bestellingen geplaatst worden.
Met respect voor een ieder die hierdoor getroffen is. Met de regels die door het RIVM zijn opgesteld. Veiligheid boven alles. Voor iedereen.

Reacties

 1. Manuela Verkeste-Müller Manuela Verkeste-Müller

  Fijn om te horen dat het gewaardeerd wordt.
  In eerste instantie zullen wij ons assortiment houden op snack en snoep. Wel zullen dadelijk onze kerstpakketten mogelijk ook andere soorten producten kunnen gaan bevatten.
  Ook gaan wij onze non-food verder uitbreiden met duurzame producten. Wij zijn dus volop aan het ontwikkelen, ondanks de COVID-19.

 2. Annette van Grondelle Annette van Grondelle

  Wat een mooi initiatief, ik heb het gelijk maar aan kleindochter doorgegeven. Komen er ook andere artikelen, meel enz om glutenvrij brood te bakken?

 3. Manuela Verkeste-Müller Manuela Verkeste-Müller

  Leuk dat je zo enthousiast bent Sylvia. Dank je wel. Wij hebben bewust gekozen voor vaste boxen. En alles is wel glutenvrij, maar dat wil nog niet altijd zeggen tarwevrij. Maar als jij via [email protected] aangeeft in welke box jij interesse hebben ga ik dat gelijk voor jouw nakijken. Ik maak hem dan sowieso voor jou tarwevrij. Ook kan je het altijd in de opmerkingenveld aangeven bij een bestelling. Jouw gezondheid is voor ons het belangrijkste. En ik zorg dat deze specifieke informatie bij de boxen gezet zal worden.

 4. Sylvia de vries Sylvia de vries

  Gefeliciteerd Manuela, wat een geweldig idee. Ik weet zeker dat jullie hier een succes van zullen maken,
  Ik heb ook gelijk een vraagje kan je op de website ook zoeken op bijvoorbeeld tarwevrij? zodat je alle producten zonder tarwe zelf in een box kan doen?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.