B2B en (sport) verenigingen

De passie voor lekkere producten gunnen wij iedereen.

En daarom leveren wij maatwerk voor ondernemers en (sport) verenigingen.

De giftboxen zijn van duurzame verpakkingsmateriaal en voorzien van een persoonlijke boodschap. De giftboxen worden met liefde en zorg samengesteld.

Naast de werkplekbox, giftboxen collega's en relatiegeschenken zijn er diverse andere mogelijkheden.

 

Verjaardags/jubileum cadeau voor een collega

Een collega die binnenkort jarig is of een jubileum heeft? Wat een verrassing als deze thuis of op zijn werk de giftbox krijgt toegestuurd. De inhoud en het budget kunt u zelf bepalen. Nog makkelijker is als wij de verjaardagen voor het hele jaar krijgen. Wij benaderen u twee weken voor de verjaardag. U betaald pas dan als u akkoord bent. En wij verzorgen dan dat de giftbox op de afgesproken plaats geleverd wordt. Alle boxen worden voorzien van een kaart uit naam van uw bedrijf met een persoonlijke tekst.

Een minifles drank is een extra optie.

Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]

 

Relatiegeschenken

Wilt u, uw relatie bedanken of om een andere reden in het zonnetje te zetten? Wij maken er een persoonlijk verrassingsgeschenk van. U kunt zelf de inhoud bepalen of u geeft aan voor welk bedrag wij iets lekkers mogen samenstellen. Deze box voorzien wij met een kaart uit naam van u, met een tekst die u zelf kunt aangeven.

Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]

 

Kerstpakketten

Geen moeilijk gedoe meer met inhoud wat bijna iedereen mag eten. Met onze kerstpakketten verrast u alle collega's, maar nog meer de collega's die in het verleden weinig hadden aan de voedselproducten in hun kerstpakketen. Simpelweg omdat ze er ziek van konden worden, dan wel tegen hun principes in ging. Naast lekkere hartige en zoete snacks zitten er ook nog leuke thema gerelateerde artikelen bij. 

Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]

Tot 1 november nemen wij opdrachten hiervoor aan. De pakketten worden in de loop van december aan u geleverd in overleg met u.

 

Take care box

Uw medewerkers al een tijd niet gezien? Hoe fijn is het om dan te laten zien dat u aan ze denkt.

Wij hebben standaard Take Care boxen, maar kunnen ook op maat een Take Care box samenstellen. Alle boxen worden uit uw naam voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap.

Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]

 

(Sport) Verenigingen

Voor alle leden gezonde snacks. Niet alleen omdat het allemaal gluten- en lactosevrij is, maar ook gezond en lekker en past in een gezonde leefstijl.

De producten leveren wij in een handige display voor op de toonbank, die makkelijk na te vullen is.

Ook hebben wij de traktatiezakken. Een heel team iets te vieren? Dat is makkelijk met deze traktatiezakken. Snel bij het afrekenen en leuk om te krijgen en te delen.